Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2007

ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΦΟΝΤΑΝ?

ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ, ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΕΔΩ ΝΑ (ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΑΡΧΕΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ) ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ Επειδή δεν πολυγουστάρω την εμφάνιση του blogger, κι επειδή εχω δικό μου σπίτι, είπα να μετακομίσω εκεί, να μην είμαι στο νοίκι. περαστε για ένα φοντάν, έχουμε και λικέρ [to site βεβαίως παραμένει οπως έχει, μονο το μπλογκ μετακομίζει]

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

γράμμα απο τη Ζάμπια [τζιπ για τζιπ]



Ένα πολύ προσφιλές μου άτομο βρίσκεται σε αποστολή στην Αφρική. Ζάμπια, πιο αφρική δε γίνεται. Και μάντεψε! Εκεί έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από μας.
«Τη χθεσινή μέρα θα τη ξεχνούσα ευχαρίστως. Έγιναν δύο μικρά τροχαία. Στο πρώτο ένα χαμίνι έπεσε στην πλευρά ενός τζιπ μας οδηγώντας ποδήλατο χωρίς φρένα. Μαζεύτηκε κόσμος και του έλεγε ότι θα μπορούσε να βγάλει λεφτά. Στη δεύτερη περίπτωση ένα άλλο τζιπ έπεσε πάνω σ’ έναν μεθυσμένο που παράπαιε στη μέση του δρόμου. Έτσι συνοδεύσαμε τους οδηγούς στην αστυνομία, κι όλη τη μέρα την έβγαλα εκεί. Γάματα. Ζήτω η Ελλάς. Έχουν τα απίστευτα χάλια. Πέρασα αρκετή ταλαιπωρία στο περίμενε, και ακούγοντας εξηγήσεις πότε στα αγγλικά και πότε στα μπέμπα. (ντόπια γλώσσα)
Περιμένουμε μέγκα επιδημία χολέρας. Για τη χολέρα δεν υπάρχει φάρμακο. Θεραπεύεται με ενυδατώσεις και αποφεύγεται ακόμα ευκολότερα με ενημέρωση και χλωρίωση. Αυτό είναι που κάνουμε τώρα.»