Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007

ΞΕΦΡΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ


αυτή είναι η προσωπική μου συνεισφορά στην καρναβαλική ατμόσφαιρα. Λουλούδι από τη μία, φύλλο από την άλλη, κάτι σε μεταχίπισσα, και έτσι συμμετείχα στο ξέφρενο καρναβάλι του νησιού: στο βάθος ένας κάνει σόκιν βωμολοχικά καρναβαλίστικα σκετς για μουνιά και τέτοια, ενώ κάτι λυκειόπαιδα χορεύουν μπρεηκ ντανς (αναβίωση λόγω κάποιας ταινίας; κάποιου καινούριου σιντί του Μαικλ Τζάκσον? δε μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.)
τσακίρ κέφια.
Με την ευκαιρία τριγύρισα στο απογευματινό βραδινό και πρωινό κρύο, και όποτε κρύωνα πολύ, τι να κάνω, έμπαινα σε ένα μπαρ. Έχει μερικά καλά εδώ.Στο γυρισμό από τα μπαρ έφτιαχνα το εξώφυλλό μου με Ροδίτη γραφίστα στο τσατ, μεχρι το πρωί, μέχρι το πρωί ομως, και σπάσε πλάκα, μια χαρά βγήκε.
Αι εμ χάπι γουίθ ιτ, που θα λεγε και ο keimgreek.

4 σχόλια:

Nikos είπε...

Den ime athineos, den xrisimopio msn, kai to eksofillo vgike gamato.
Evlogison. Kalinixta.

Nikos είπε...

A ksexasa na comment gia to kalitero:
"Στο γυρισμό από τα μπαρ έφτιαχνα το εξώφυλλό μου ".

Mpravo re evi na ise kala pou to eftiakses kai den xriastike na ksenixtiso e? :)

Ανώνυμος είπε...

πάντως είχε κυκλοφορήσει πως ο Μάικλ Τζάκσον ενδέχεται να κάνει παγκόσμια ΤΟΥΡ, μια τελευταία το 2008 ή 2009. Αχ θα μαζεύω κέρματα σε μια κάλτσα από τώρα, για να πάω αν συμβεί κάτι τέτοιο. θα είναι ιστορική τουρ. τι θα διηγούμαι στα εγγόνια μου; ΝΑΙ, ΤΟΝ ΕΙΔΑ, ΧΩΡΙΣ ΜΥΤΗ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ!

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

NIKOS-ma poy na to xero ego? De milas. Okay, to msn einai anakriveia alla pos legetai to allo, den xero. Kai,NAI, to exofyllo gamato.