Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

ΚΙ ΑΛΛΟ ΛΟΥ


απόπειρα φωτογράφισης για την ATHENS VOICE

ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΟΣ.
ΤΟ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΕΠΙΜΕΛΩΣ, ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ, Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗς ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ.

ΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΛΕΥΚΑΔΙΤΗS ΤΟΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΠΙ ΛΟΟ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΟΥΝΤΡΑΚ, ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟ ΛΙΣΤΑ τραγουδιών ΓΙΑ ΠΑΙΞΙΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΧΑΠΙ ΛΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΏΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ.
ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ, ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΟΚ, ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΟΙ ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΚΟΛΛΑΕΙ, ΚΑΤΙ ΜE ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ.

ΝΑ ΒΡΩ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΕΣΩ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΚΑΘΩς ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΓΛΑΣΤΡΑ, ΑΣ ΒΑΛΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ Η ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΙΤΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ "ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΙΤΣ, ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΧΟΛΕΙΟ/ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑΝΟ ΘΡΑΝΕΙΟ, ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΟ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ..."  ΚΑΝΩ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ, ΟΙ ΛΑΙΒ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΕΝΝΟΩ.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ, ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ giati einai super ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ, Η ΛΟΡΕΝ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ, ΛΕΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΧΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΣΕΣ, ΑΝ ΤΥΧΟΝ ΕΡΘΟΥΝ: ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚA, ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΕΣ/ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΜΕΝΕΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗ, ΠΑΤΖΑΡΙ. (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑΛΟΓΟ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.)

ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΥΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΙΣ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΘΑΛΑΣΣΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΕΡΑΣΤΕ. ΟΥΤΕ ΓΑΜΟΣ ΝΑ 'ΤΑΝΕ, ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

H 20η Ιουνίου είναι σούπερ, πρώτον γιατί εκείνη τη μέρα γέννησα τον γιό μου και γιορτάζει όλη η γη, δεύτερον κάτι γίνεται με τους πλανήτες και όλα θα είναι κάπως πιο λαμπερά, τρίτον γιατί τελειώνουν εξετάσεις, σχολεία κλπ κι όλοι θα είναι έξτρα χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Θα δεις! Όλα θα είναι αστραφτερά κι εσύ μια θεά του χόλυγουντ. Μη ξεχάσεις να ευχαριστήσεις τους γονείς σου. Και τους εκδότες σου (μας). Στο λέω για να τα ακούω κι εγώ και να τα θυμάμαι στη δική μου παρουσάση που είνα 15 Ιουνίου, αλλα άστα, όλος ο κόσμος φεύγει απο την Αθήνα για τριήμερο (γιατί τα παιδιά τελειώνουν εξετάσεις κλπ, κλπ) Οπότε μήπως πάει και τσάμπα το tatoο σαύρα που λέω να κάνω για το καλό φενγκ σούι στη πλάτη;
Τι να πεις, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
Καλή τύχη.Μετά χτύπα και τίποτα τσίπουρα, θα σου κάνει καλό. Πριν, ακόμα καλύτερα.
ΖΕΦΗ

max είπε...

Καλή επιτυχία στην παρουσίαση! Διαβάζω το βιβλίο σου τις τελευταίες ημέρες και ξενυχτώ ξενυχτώ ξενυχτώ όπως η Λου και θέλω να την διαβάζω κι άλλο κι άλλο.

Ζω στην Αθήνα, γράφω (ποίηση προς το παρόν) και ανήκω σε μία λέσχη ανάγνωσης-συγγραφής. Αν βρεθείς ποτέ προς τα μέρη μας, θα θέλαμε να σε γνωρίσουμε απο κοντά.

Μαίρη.

Υ.Σ. Γράψε μου στο malexopoulou@bankofgreece.gr

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

ZEFH - THA EINAI K O TSITSOPOYLOS, OPOTE DE FOVAMAI TIPOTA, SOSTA? THA EXEI K KRASIA META , LEEI. PARTAKI ELPIZO DHLADH, PARTY LOO. THANKS THANKS THANKS. PHRA KALO FENG SUI TORA, FORTOSA. KATI THA XTYPISO, TATTO THA NAI, TSIPOURA THANAI.. LEO NA XTYPISO TA TSIPOURA PRIN!


MAX- MAIRH, MERCI GIA THN DIATHESI, THA ITHELA NA SE GNORISO, GIA TO ALLO DEN XERO, NA GINO LIGO PIO KOINONIKI PROTA! GOYSTARO POLY AYTES TIS LESXES PANTOS, FOVERI FASI. YPARXEI KAI STHN KAVALA MIA KALH AP' OTI MOY LENE. THA ITHELA NA MATHAINO NEA SAS, TI VIVLIA SYZHTATE PX. evilamp@gmail.com

dermes είπε...

Όλα θα πάνε μια χαρά. Θα βάλουμε και security στην είσοδο να ψάχνει τον κόσμο πριν μπει για λαχανικά (τα νεράντζια πονάνε, τα φιστίκια τα αντέχω). Θα περάσουμε καλά και θα κάνουμε εντύπωση.

Ανώνυμος είπε...

good luck!

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

κειμγκρηκ- φχαριστω.

δερμες- μακαρι λέω. αν κ αυτο για την εντύπωση με τρομάζει

Ανώνυμος είπε...

all mine - portishead

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

anonymo- nai kai glory box