Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

πλαστικές σφαίρες, γιούπιιιιιιιι! είπε ο ένας μπάτσος στον άλλο



Επειδή είμαστε τρίτος κόσμος και ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης, ό,τι κακό και ηλίθιο συμβαίνει εκεί πάνω το εισάγουμε, (πχ. Μακντόναλντς) αποφεύγοντας επιμελώς να εισάγουμε τα καλά. (κουλτούρα π.χ) Ο νεωτερισμός που θέλει να εισάγει η κυβέρνηση τώρα είναι οι πλαστικές σφαίρες, σαν αυτές του πέιντμπολ, μόνο που δεν είναι ακριβώς σαν του πέιντμπολ, επειδή αυτές δεν σουτάρονται από αθώα αεροβόλα, δηλαδή ο τρώγων τη σφαίρα δεν την σκαπουλάρει με ένα απλό, ΑΟΥΤΣ! Ούτε τόσο νεωτερισμός είναι, εφόσον στην Αγγλία σκοτώνονταν άνθρωποι μ' αυτές από το 1970.

Η δικαιολογία είναι ότι οι σφαίρες είναι ακίνδυνες, και θα χρησιμοποιούνται ασύστολα προς σωφρονισμό σε ταραχές, όπως εκτροχιασμένες πορείες συνταξιούχων πχ. Έχουμε δει παππούδες να τρώνε ξύλο, τώρα θα τους δούμε να τρώνε και σφαίρες στο μάτι (μόνιμη τύφλωση) η αλλού (μόνιμη αναπηρία κλπ) Κι άντε να βγει το μάτι του παππού, καλά, παππούς είναι, τα μικρά αναρχοαυτόνομα πιτσιρίκια όμως, που είναι περίπου ό,τι διαθέτουμε από άποψη ιδεολόγων σ’ αυτή τη χώρα, τι φταίνε; Εξάλλου, τα μικρά μια μέρα θα μεγαλώσουν και θα θελήσουν να αποκτήσουν ιδιοκτησία και καρέκλα, δηλαδή θα γίνουν του συρμού και του καταναλωτισμού, γιατί λοιπόν να τα σκοτώσουμε νωρίς;

Θα διασκεδάσουν τα μπατσάκια με τα νέα 'ακίνδυνα' παιχνιδάκια τους. Όσο για τους μικρούς αναρχοαυτόνομους ιδεολόγους, ο Μπακούνιν να τους φυλάει (είναι και άθεα, τα σκασμένα). Γιατί οι υπόλοιποι, εμείς που συγκινούμαστε, νοιαζόμαστε για τις κατά καιρό άδικες, ή και εξοργιστικά φασιστικές υποθέσεις, παραμεγαλώσαμε, η παραπλαδαρέψαμε - και βαριόμαστε να βγούμε στους δρόμους να φωνάξουμε, που να τρέχουμε τώρα, τα δακρυγόνα τσούζουν, το παιδικό μας άσθμα καραδοκεί, τα τακούνια χαλάνε στα πλακόστρωτα, άσε που έχουμε να δούμε ονλάιν και τα καινούρια επεισόδια του ΣΑΟΥΘΠΑΡΚ.

παρακαλώ διαβαστε [διαβάστε όμως], περισσότερα στον υιο της Ελευθεροτυπίας

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

slut

Ανώνυμος είπε...

xa, xa, exei plaka o anonymos, pao stoixima oti einai batsos kai to poulaki tou einai mikro san fystikaki, kai gai na gamisei ta mounakia poy oneirevetai bgazei ap to panteloni to glop (pou to mostrarei gia poutso)
fuck them all!!!