Τρίτη 12 Ιουνίου 2007

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ



Παλι κατι χανω: την παρουσίαση του Μαμαλούκα. Αξιζει να πατε μια βόλτα αν αγαπάτε το καλό αστυνομικό μυθιστόρημα: Ο ΜΟΣΤΡΑΣ έκανε Β' εκδοση μολις 19 μέρες μετά την πρώτη κυκλοφορία του, το αλάνθαστο κριτήριο του κοινού δε μπορει να κάνει λάθος. Την Τετάρτη 13 Ιουνίου στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου, Πανεπιστημίου 37 & Κοραή,Αθήνα, στις 7 μμ, η παρουσίαση του βιβλίου Η χαμένη βιβλιοθήκη του Δημητρίου Μόστρα. παρουσιάzουν οι: Κορτώ,D.Γκενεράλης.

Αλλο παρτυ, που μπορει και να μη χάσω, διοτι μαλλον θα ειμαι διερχομενη (στο δρόμο για τη δική μου παρουσιαση στην Καβάλα δηλαδή) ειναι αυτη την Παρασκευή στις 9, στο μπαρ ΚΗΠΟΣ,ΜΠΕΝΑΚΗ 78, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ Χ ΑΙΜΑΤΟΣ, της ΖΕΦΗΣ ΚΟΛΙΑ. Θα σας δω εκεί -ισως!

Το παρτυ των Εξαρχειων που δεν εχασα, ηταν στο ΒΟΧ, του συγγραφέα Νικου Βλαντη που παντρευτηκε, και σαν να μη έφτανε αυτό, εφτιαξε, ακουσον άκουσον, δικο του εκδοτικό οικο μαζί με τη συγγραφέα γυναίκα του. Δυο νεαροί συγγραφείς μαζί, ακούγεται επίφοβο, τρομακτικό και ρομαντικό, μια φαντασίωση, αλλα δε βλέπω γιατί να μην πετυχει αυτός ο γάμος. Τα παιδιά έλαμπαν σα ντισκομπάλες. Επισης ο Βλαντής δεν ειναι ο τυπικος ονειροπολος, πένης συγγραφέας, εχει -περιέργως- και μια επιχειρηματική πλευρά. Ηταν σχεδον όλοι εκει, εκτος απο τη Σωτη Τριανταφύλλου που παρουσιαζε στν Ιανό ενα βιντεο, και στο οποιο μ'επιασε μια εντονη διάθεση να παω αλλα δεν τα κατάφερα δυστυχώς να διακτινιστώ, πράγμα που έχω πολύ μετανιώσει. Για το παρτυ στο ΒΟΧ εχω φωτογραφιες-ντοκουμέντα πάντως, που θα κανουν καποιους να κοκκινίσουν. Οπως αυτη. Μεινετε συντονισμενοι.
ΚΟΥΙΖ- ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑς ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΩ?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

striking news!!! tora to eipes, then mporeis na to xe-peis! tha erthis!!

ego poy vrika ton diestrammeno sygrafea, ti kerdizo?

I love your gun! r u a terrorista, or what?

tha sou po avrio gia to party mamalouka. tha pao, thelo na do kai ton avgousto - to trelo moro mou...

zefi

Ανώνυμος είπε...

ο συγγραφέας είναι ο Σώτος Δημητράκης!
Μαμαλούξ

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

MAMALUX--XOXO. THA AFISO K ALLOYS NA MANTEPSOUN, KAI VLEPOUME. O DIAGONISMOS EXAKOLOUTHEI NA EINAI ANOIXTOS YOU GUYS.

ZEFI-PERIMENE KAMIA MERA GIA NA PEIS THN APANTHSH SOY.

Ανώνυμος είπε...

kostis palamas?
thanasis xeimonas? (st' arxidia mas ki emas, thanasis xeimonas. kalo e?) (punk houmoraki e, min parexigieste!!)

Ανώνυμος είπε...

mallon o sotakis einai, psixopathis alla oraioss psixopathis!!....