Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ



Θα το κανω στήλη. Εφοσον εχασα ήδη διαφορα στα οποία θα ήθελα να είχα πάει, (μια παρουσιαση της Σωτης Τριανταφύλλου, μία της Δημητρακάκη και το φοβερό παρτυ του ΜΗΛΟΥ), θα παρουσιάζω εδώ αυτά που θα ήθελα να ειχα δει και δεν τα καταφερα (λογω αποστασης) υπό τον τίτλο ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΤΥ.


Τι χάνω την Πεμπτη;

ΖΕΦΗ ΚΟΛΙΑ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ στις 19.00, παρουσιαση του βιβλίου της Χ-Αιματος στο Βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ: Ανδρέα Παπανδρέου 11 εντός στοάς, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6800644-6.

Θα μιλήσουν η Τζέλα Παυλάκου, δημοσιογράφος και ο Γιάννης Μπασκόζος, δημοσιογράφος, συγγραφέας του ΜΕΖ, διευθυντής του περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ.

Μ' αρεσουν ολα σ' αυτο το βιβλίο, εκτος απο τον τίτλο. Αλλα μην ασχολείστε, ειμαι παραξενη. Εδω δε μ'αρεσει ουτε ο τιτλος του δεύτερου δικού μου βιβλίου, ΣΧΕΔΟΝ ΣΟΥΠΕΡ, ολο σκεφτομαι ότι έπρεπε να προτιμήσω το ΜΙΣ ΛΑΠΤΟΠ, που του ταίριαζε, και που ηταν η αρχική μου παρόρμηση, αναρωτιεμαι αν θα μπορούσα να το ξαναβγάλω με καινουριο τίτλο, ή αν θα πέσουν μηνύσεις για εξαπάτηση του κοινού. Η Ελίζαμπεθ Βερτζελ παντως το έκανε.

Tο βιβλιο αυτο εχει χιούμορ, ρυθμό, μοντέρνο στόρυ, σπίντα και πολλη ακριβή πιτσιρικάδικη σλανγκ, που η συγγραφέας κατεχει απο το γιό της.
Επισης η Ζεφη εχει πλάκα και στυλ, και πάω στοίχημα οτι θα σας γραψει μια foberή αφιέρωση αν πατε.

4 σχόλια:

night blue είπε...

S' eyxaristw gia ta kala sou logia sto blog mou. H gnwmi sou metraei gia mena.

Ανώνυμος είπε...

"ΜΙΣ ΛΑΠΤΟΠ"; άι ντον'τ λάικ ιτ!

night blue είπε...

diavazw ta keimena sou alla prepei na sou, mikri eyi, oti i kainoyrgia fwto sou einai glukutati

Ανώνυμος είπε...

Ωραία. Αυτή Που Εχανε Τα Πάρτυ, χρήζεται λοιπόν η επίσημη blogger Αυτών Που Τα Έκαναν. Περίφημη δουλειά, ντήαρ Εύη. Καλορίζικη εύχομαι. Θα πάει καλά το μαγαζί,δουλίτσα έχει στη πιάτσα. Αλλά μήπως την επόμενη φορά να τσακιστείς να έρθεις; Εντάξει, καλή η αποστασιοποιημένη σου καλή διάθεση αλλά δεν περνάς να πιούμε και κανένα αλκόολ;Αντε καλό μου, για κοπιάστε!
Εκ μέρους Τω ΑΠΚΤΠ (Αυτών Που Κάνουν Τα Πάρτυ)
Μεθυσμένες φιλούμπες
Ζέφη