Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007

πανκ για πανκ


Δεν ειμαι αρκετά πανκ. Δεν ειμαι ουτε λιγο πανκ, οπως ηταν αρχικα ο σκοπός μου. Το οτι κοτσαρω ονομα σ' αυτο το ημερολογιο δεν μου το επιτρέπει. Αυτολογοκρινομαι σαν τρελλή. Να το πραγματικό πανκ- και με το κατωθι συμφωνω απολύτως.

"για την ημέρα του περιβαλλοντος : ανάψτε όλοι τα αρχοντίσιον. τα φώτα του σπιτιού και οι θερμοσίφωνες στο φούλ, κάντε παντού σκουπίδια , ναι στα πλαστικά σε θάλασσες και ακτές, ρίξτε ότι παλιά λάδια και χημικά έχετε στο έδαφος , σπάστε της ΑΦΗΣ τις στήλες με τις μπαταρίες , λερώστε -χέστε - φτύστε παντού , όλα τα τσιγάρα έξω απ'το παράθυρο, ότι σπρέι έχετε που γαμούνε το όζον καταλύστε τα...
τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου όμως καμμία ανοχή στους γρουσούζηδες και τους βρωμιάρηδες, όλα τα φώτα κλειστά, θάνατος στις φιλοζωικές και φιλανθρωπικές οργανώσεις , θάνατος στις ψευτοοικολογικές ομάδες που λειτουργούν ως μοχλός πίεσης για τα συμφέροντα των πολυεθνικών και την εμπορευματοποίηση του φυσικού πλούτου, άμεση μείωση των σκουπιδιών μέσω της μη κατανάλωσης άχρηστων προϊόντων , θάνατος στις ψεύτικες ανάγκες και το σόπινγκ θέραπι , πάρτε όλοι μηχανές , ούτε ποδήλατα και πατίνια , ούτε ένα άτομο για κάθε αμάξι στις μεγαλουπόλεις, μόνο ο αντικαταναλωτισμός γενικευμένης μορφής μπορεί να σώσει τις τσέπες των ανθρώπων και το πλανήτη συνάμα...""
ε?

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

καθόλου κακό....ωραίος ο τύπος
απο 'δω και πέρα LooDePop λοιπόν:)