Δευτέρα 19 Μαρτίου 2007

Ντοκιμαντέερ, ντοκιμαντέουρ, ντοκιμαντέουε


Λοιπόν αυτή είναι η φωτό που δημοσιεύτηκε χθες, Κυριακή, στο Πρώτο ΘΕΜΑ. Το bar είναι το Mommys. Και, ναι, όλο το ίδιο φόρεμα φοράω. Αυτό απ' όσο ξέρω δεν συνηθίζεται, αλλά ο φωτογράφος Μιχάλης μου την έστειλε (θενκς!) Τώρα που την κοιτάω ήταν πιο εντυπωσιακή τυπωμένη - διότι άλλο το χαρτί και άλλο τα ψηφιακά μέσα αναπαράστασης. Στον πόλεμο μεταξύ χαρτοβιβλιόφιλων και οθονο-βιβλιόφιλων, ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 2-0 (οσο για τους εχθρους, ξερετε ποιοι είστε. ) Είναι φωτογραφία ποπ και ροκ, και εμείς (νομίζω, εύχομαι, τέλος πάντων θα ήθελα) σαν ροκ συγκρότημα: συμφωνεί και η μαμά μου σ' αυτό.

Υπάρχει και μια συνέντευξη μαζί με τη φωτό αλλά η εφημερίδα αυτή από όσο γνωρίζω δεν έχει site. Το κλιμα παντως κατα τη διάρκεια ηταν εως λογοτεχνικά παθιασμενο, τα λεγομενα ενδιαφέροντα και η κουβεντα θα μπορουσε να τραβηξει και (αν ειναι δυνατόν!) περισσοτερο απο τις δύο ώρες κατά τις οποιες το κασσετόφωνο ηταν ανοιχτό.

Όσο για το θέμα της Κάσου, εκκρεμεί ακόμα. Δεν ξέρω. Δεν. Ετοιμάζω καλού κακού βαλίτσα για το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσ/νίκης- 'ετοιμάζω' είπα; Ψέματα. Δεν την μάζεψα ποτέ. περιμένει έτοιμη σχεδόν, στο χολ - μια βαλίτσα σε υπερένταση. Σ' αυτό το σημείο έχω φτάσει, να μην ξεπακετάρω καν τις βαλίτσες.

Ντοκιμαντέερ, ντοκιμαντέουρ, ντοκιμαντέουε. Διασκεδάζουμε προσπαθώντας να το προφέρουμε όπως η Νακυ Αγάθου. Αλλά δε γίνεται, η Νάκυ, αν θυμάμαι καλά, ήταν μία.

11 σχόλια:

night blue είπε...

nai, mwre, einai fovero-pali ayto to forema-xixi! ela, mi stenaxwriesai, den se parexigoume ;-))
Ex' allou to xerw oti einai fetino...

UrbanTulip είπε...

Ωραία και η συνέντευξη!

night blue είπε...

δημοσίευσε την να τη διαβάσουμε (τη συνέντευξη)

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

Θενκς Ουρμπαν, θενκς Βέιν. Αμα τη βρω θα τη βάλω. Τη συνεντ. εννοώ.

night blue είπε...

λου ντε πανκ, πήρες το μέηλ μου?

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

VAIN-OXI

night blue είπε...

ok, tha sou xanasteilw alla oxi mesw outlook

Ανώνυμος είπε...

Tελικά είναι βέβαιο. Είστε εξίσου άσχημη με τα βιβλία σας !

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ-- Γιατι ασχολειστε μαζι μου τοτε; Γιατί διαβάζετε τα βιβλία μου; Γιατι δεν παρενοχλείτε ανωνύμως κανέναν όμορφο εφοσον αυτοι σας ενδιαφέρουν? Γιατι δεν χρησιμοποιειτε ολη αυτην την κακεντρέχεια για καποιον αληθινά κακο σκοπό (οπως ας πούμε την καταστροφή της γης, την αυξηση των πλαστικών σκουπιδιών, το κλώτσημα σκυλιών κλπ?) και τη χαραμίζετε σε μένα; Τι κόλλημα εχετε φάει; Δεν θυμαμαι να σας εχω κανει κατι. Α, το βρήκα, ειστε ο πρωην μου που παρατησα στην δευτέρα Λυκείου. Ρε Αλέκο, ακόμα να το ξεχάσεις;

Ανώνυμος είπε...

Εύη καλησπέρα είμαι ο Ζήσης . Στη φωτογραφία που είδα είσαι πολύ όμορφη .
Βέβαια από μία συγγραφέα αυτό που θέλει κανείς να βλέπει είναι η εσωτερική ομορφιά και η οξύτητα των συναισθημάτων και του πνεύματος και εκεί τα καταφέρνεις πολύ καλά !!!
Αλλά να ξέρεις ότι και σαν γυναίκα είσαι αρκετά γοητευτική .
Καλό πάσχα σου εύχομαι και καλή ανάσταση .

Εύη Λαμπροπούλου είπε...

S'exyaristo poly Zisi gia ta kala soy logia, ki egw ayto leo: den eimai ypoxreomeni na eimai omorfi, to zitoumeno einai i esoteriki omorfia opos poli sosta les...

Kalo Pasxa kai se sena loipon, kai eidika kali anastasi, genikos, dioti merikoi exoume pesei se xeimreia narki.